domingo, 17 de febrero de 2019

Excursió a MISTRAL, YOKO, I BONSAI ZEN

El passat dissabte dia 9 van poder gaudir d'una de les sortides que més agraden als socis nous del nostre club, ens vam desplaçar 11 socis a visitar les instal.lacions de BONSAI ZEN, YOKO BONSAI I MISTRAL BONSAI.

No cal dir que el dia ens va acompanyar i en conseqüencia vam poder gaudir del bonsai al maxim i com no tornar amb els cotxes ven carregats de material (arbres, testos, eines, terres, etc.)

I com no gaudir d'un bon esmorzar i un dinar fantàstic a Les Cases d'Alcanà.

Conclusió, un bon viatge, bon temps, bon dinar, bones compres i una molt bona companyia. Un fantàstic dia de Club i de Bonsai.

Segur que repetirem.



El pasado sábado día 9 pudimos disfrutar de una de las salidas que mas gustan a los nuevos socios de nuestro club, nos desplazamos 11 socios a visitar las instalaciones de BONSÁI ZEN, YOKO BONSÁI I MISTRAL BONSÁI.

No hace falta decir que el día nos acompaño i en consecuencia pudimos disfrutar del bonsái al máximo y como no regresar con los coches bien cargados de material (arboles, macetas, herramientas, sustratos, etc.)

Y como no, disfrutar de un buen desayuno y una comida fantástica en Les Cases d'Alcanà.

Concusión, un buen viaje, buen tiempo, buena comida, buenas compras y una muy buena compañía. Un día fantástico de Club i de Bonsái.

Seguro que repetiremos.





























No hay comentarios:

Publicar un comentario